Tatjana Dreiling:
met hart werkend aan uw zaak

//Over Tatjana Dreiling
Over Tatjana Dreiling2018-12-17T11:50:15+00:00
  • footer over mr t dreiling

Over Tatjana Dreiling

Tatjana Dreiling werkt grotendeels in de omgeving van Leiden en Den Haag, maar ook cliënten uit de rest van het land weten haar te vinden. Zij ziet het als een uitdaging om cliënten in verschillende soort conflictsituaties  te ondersteunen. Het kan daarbij bijvoorbeeld gaan om een familieruzie of een juridisch conflict al dan niet met de overheid. Tatjana Dreiling staat ook veel cliënten in verschillende soorten strafrechtzaken bij.

Gevarieerde ervaring

Tatjana Dreiling heeft een jarenlange ervaring als advocaat maar ook daarbuiten. Hierdoor is ze thuis op verschillende rechtsgebieden en kent ze ook de sfeer binnen organisaties en rondom de verschillende soorten conflicten. Zo weet ze bijvoorbeeld goed de weg binnen de overheid.
De kracht van Tatjana Dreiling ligt in de focus op de concrete situatie, haar betrokkenheid en duidelijke taal. Dure ingewikkelde woorden zijn nergens voor nodig.

Iedere zaak/conflict is anders en vereist een specifieke aanpak. U kunt rekenen op een duidelijk advies dat recht aan uw situatie doet.
In iedere zaak probeert Tatjana Dreiling het verschil te maken door zich met hart in te zetten voor (een beetje meer) rechtvaardig eindresultaat.

Tijdens vakantie of andere verhindering zal Tatjana Dreiling voor waarneming door de collega’s zorgdragen.

Referenties: wat anderen over Tatjana Dreiling zeggen:

Google-recensie

Mr Dreiling is een top advocate! Bij onze eerste ontmoeting kreeg ik direct een heel goed gevoel bij haar. Ze luistert heel aandachtig, is eerlijk, duidelijk en deskundig. Ze heeft ervoor gezorgd dat de vervelende situatie waarin ik mij verkeerde geheel is geseponeerd bij de rechtbank. Dat is een knappe prestatie aangezien uit eerdere zaken is gebleken dat dit bijna nooit voorkomt bij dit soort aanklachten. Ze heeft zich met hart en ziel ingezet. Ook rekent zij absoluut niet teveel. Ik haar leren kennen als een warme , hartelijke intelligente vrouw. Ik kan Mr. Dreiling iedereen aanraden.
Csje

Google-recensie

Mr. Dreiling is een gemotiveerde, empathische advocaat die zich in de zaak verdiept. Zij heeft de aanklacht op een dusdanige manier behandeld dat mijn zaak niet meer hoefde voor te komen. Ik ben haar enorm dankbaar. Haar deskundigheid en expertise is enorm.
Een geweldige advocaat!
Peet

Google-recensie

Twee jaar lang heeft Tatjana met hart en ziel aan mijn zaak gewerkt. ik zat in een proces om mijn dochtertje weer in haar vertrouwde omgeving bij mij te krijgen. Ik ben niet haar biologische moeder en dus voor de wet geen juridische ouder. Eigenlijk uitzichtloos. Tatjana zag alle redenen toe om te vechten voor mij. Het waren twee moeilijke emotionele jaren waarbij we telkens aan het kortste eind trokken. Een paar keer kregen we te maken met een negatief uitspraak. Toch gingen we door en uiteindelijk kwam op 14 oktober 2016 de verlossende uitspraak dat mijn dochter terug mocht keren bij mij. Mijn dank is zo ontzettend groot naar Tatjana toe. Ik heb haar leren kennen als een warme lieve zachtaardige vrouw die wel op de juiste momenten haar tanden in mijn zaak stak omdat ze het zo onrechtvaardig vond wat er gaande was. Tatjana moest veel incasseren omdat ik, zo vind ik, geen makkelijke cliënte was. Toch zette ze door voor mij en uiteindelijk bracht ze één van de belangrijkste personen in mijn leven terug naar mij. Ik zou geen moment twijfelen om haar weer in te schakelen. Een advocate met een gouden hart die je graag een kans geeft om voor je rechten op te komen. Een advocate die de sfeer feilloos aanvoelt in de rechtszaal en het allemaal niet mooier maakt dan het is maar je eerlijk adviseert en je bij de realiteit houdt. Een echt mensen mens. Tatjana dank je wel voor alles.
Sherry

Google-recensie

Tatjana heeft mij zeer goed en professioneel bijgestaan met uitstekend advies en ik kan haar daarom van harte aanbevelen.
Lia

Google-recensie

Mevrouw Dreiling een prima advocaat. heeft me goed geholpen, geeft goed advies en is eerlijk en oprecht over hoe de zaken zijn en draait er niet omheen. Zij weet hoe ze moet handelen. Vandaar ook een goed resultaat.
Uiteraard heb ik haar al persoonlijk bedankt maar ik zou haar niet genoeg kunnen bedanken!
Alannah

Google-recensie

Eindelijk een advocaat die haar werk goed verstaat en begrijpt. Mensen een aanrader!!!
Wilt u een goeie advocaat? Dan is dat Mr. T. Dreiling!! Ik praat uit ervaring!
Lucia

Google-recensie

Als je in een echtscheidingsprocedure zit is het wel de bedoeling dat je advocaat zorgt dat je er goed uitspringt. In materiële zin, maar het is natuurlijk ook van belang dat het sociale weefsel waar je deel van uitmaakt zoveel mogelijk intact blijft. Er is al schade genoeg tenslotte.
In mijn ervaring zet Mr.Tatjana Dreiling op het juiste moment op de juiste toonhoogte de juiste middelen in die de situatie vereist.

Albert

Google-recensie

I would like to write that I am very satisfied with Mr Tatjana Dreiling. She is a very professional and ambitious lawyer, going for succes. My family and I are happy for her service. I highly recommended.

Ewelina

Google-recensie

Ik zou geen betere advocaat kunnen wensen dan Tatjana! Met verschillende zaken heeft ze me zo goed geholpen, bijgestaan en begeleid.
Ze is professioneel, lief en heeft geduld met je! Ben erg blij met haar als advocaat en heb veel aan haar te danken! Dank je wel voor alles Tatjana.

Linda

Mw. Dreiling heeft wat mij betreft wonderen verricht. Heb (nu had) een langlopend en, zo leek het, onoplosbaar conflict met de woningbouwvereniging. Eén brief van haar was voldoende om een eind aan dit jaar van ellende te maken. Ik heb onmiddellijk alles gekregen waar ik om gevraagd had, zonder verder tegensputteren. Ik ben haar onvoorstelbaar dankbaar voor haar inzet, haar goede adviezen en voor de rust die ze me hiermee geschonken heeft.

Hans

Nadat mijn ex besloot te scheiden van mij, deed onze eigen advocaat een poging het goed te regelen voor ons beiden. Maar dit liep op niks uit. Het is dus een complete vechtscheiding geworden van haar kant, zowel privé-, zakelijk en strafrechtelijk. Hierbij heeft Tatjana Dreiling mij geweldig bijgestaan, met zoveel inzet en menselijkheid, is onbeschrijflijk. Ze heeft me er echt doorheen gesleurd. Ik ben dus redelijk ongeschonden uit het gevecht gekomen, kan mijn zaak nog drijven en heb weer rust. Ze is echt een advocaat met passie en toewijding in haar vak dus echt een aanrader (topper).

Freek

Mevr. Dreiling heeft ons in twee zaken geholpen. Wij zijn dan ook zeer tevreden over haar, onze dank.

Frans

Tatjana heeft ons bijgestaan in een dubbele zaak, naar alle tevredenheid van onze kant. Wij zijn haar zeer dankbaar daarvoor.

Lisa

Mevrouw T. Dreiling is al jarenlang mijn advocaat/raadsvrouw. Ik heb altijd een goede band met haar gehad en dat is belangrijk als je met elkaar in een strafzaak zit. Ze heeft me prima geholpen met het informeren van mijn ouders en werkgever toen ik net vast kwam te zitten, en ook daarna had ze regelmatig contact met mijn familie en ook wel met mijn vrienden. Ze kwam ook regelmatig langs in het Huis van Bewaring en geeft je alle mogelijke informatie en proces stukken die je nodig hebt. Ze is betrokken en geïnteresseerd in jou als mens en in jou persoonlijke belangen. Zakelijk gezien is mevrouw Dreiling een realistische raadsvrouw. Ze zal haar cliënten niet snel een worst voorhouden dat het allemaal wel goed komt, ze baseert zich op de feiten en mogelijkheden.

Peter

I got to know Tatjana as a very professional lawyer with an eye for human relations. She combined this with a keen wish to reach a realistic maximum. She never ‘oversaled’ and kept up to her promises. I do hope that you’ll have the opportunity to work with her!

Moni

Tatjana heeft mij geadviseerd en bijgestaan in een wettelijk lastig te vatten zakelijke discussie. Zij heeft mij ondersteund met haar enorme kennis, ervaring en de juiste jurisprudentie en aangemoedigd voor mijn rechten te gaan, hetgeen is gelukt. Ik ben haar erg dankbaar.

Francine